Varainhankinta

KANSALAISHANKKEENA TEHTY KAPPELI

Tukeminen

Ekumeeninen taidekappeli on syntynyt kansalaishankkeena ja toimii ilman verotusoikeutta. Tukea tarvitaan jotta kappelin toiminta jatkuu ekumeenisessa hengessä vahvistaen kristittyjen välistä yhteyttä.

TUKEA TARVITAAN

Taidekappeliin vapaaehtoiseksi

Taidekappeliin kaivataan uusia vapaaehtoisia kappelin esittelijöiksi, vahtimestariksi konsertteihin, pihatöihin, säestämään tilaisuuksia, iltahartauksia pitämään sekä päivystäjiksi viikonloppuisin palvelemaan kävijöitä. Voit myös ehdottaa, miten haluaisit osallistua.

Taidekappelin vapaaehtoistyön tekijät ovat tavallisia ihmisiä ja töihin riittävät tavalliset taidot. Tehtäviin tarjotaan perehdytys. Työrupeama vie keskimäärin noin 3-5 tuntia kerrallaan.

KYSY LISÄTIETOJA


OSALLISTUMINEN

Varainhankinta ja kannatus

Ekumeeninen taidekappeli on syntynyt kansalaishankkeena ja toimii ilman verotusoikeutta. Vapaaehtoiset antavat suuren työpanoksen. Tarvitsemme tukeanne, jotta kappelin toiminta jatkuu ekumeenisessa hengessä vahvistaen kristittyjen välistä yhteyttä. Voitte osallistua taidekappelin toiminnan tukemiseen hankkimalla taidekappelin kannatustuotteita tai liittymällä Pyhän Henrikin kappelin kannatusyhdistys ry:n jäseneksi.

Tuki käytetään kappelin kunnossapitoon, lainojen hoitamiseen, käyttötalouteen ja yksilöityihin tarkoituksiin.

Tilinumero: Pyhän Henrikin kappelin kannatusyhdistys ry, FI70 5713 4560 9184 83

Rahankeräyslupa RA/2021/609

Olemme kiitollisia lahjoituksestanne!


Kannatustuotteet

Pyhä kaunis kala -taidekirja

Taidekappelin poikkkeuksellisen rakennuksen suunnittelu- ja rakennusvaiheet kirjana. Kappelin tarinan kertovat arkkitehti Matti Sanaksenaho, idean isä Hannu Konola, rakentajat ja monet hanketta tukeneet tahot. Teoksen on toimittanut Kyllikki Krapinoja.

Hinta 20 euroa

Osta tästä

Taide ja ekumenia tänään -kirja

Kirjassa esitellään Taidekappelin ja kahdeksan seurakunnan edustajien käsityksiä ekumeniasta ja taiteesta. Kirjan kuvamateriaalin on valmistanut Biofoto. Kirja on Kappelin Ladyjen lahja Taidekappelin Kannatusyhdistykselle.

Hinta 15 euroa

Osta tästä

Taidekappelissa on myynnissä useita muita tuotteita, mm. adresseja, kortteja, keramiikkaa sekä koruja. Katsoa tarkempia tietoja ja saatavuuksia verkkokaupastamme.

Haluatko liittyä Pyhän Henrikin kappelin kannatusyhdistyksen jäseneksi?

Kannatusyhdistyksen jäsenenä tuet taidekappelin toimintaa. Hakemuksen jäsenyydestä voit lähettää täyttämällä yhteystietosi oheiseen lomakkeeseen.

Jäsenmaksu on 20 euroa.

Mukana tukemassa

Kappelin suunnittelu- ja rakennuskustannukset katettiin lainarahalla. Varoja saatiin mm. Opetusministeriön jakamista veikkausvoittovaroista, Kirkkohallitukselta, Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymältä, Raision seurakunnalta, Suomen Metsäsäätiöltä ja Länsi-Suomen metsänomistajien liitolta sekä yli 300 muulta lahjoittajalta, niin yhteisöiltä, yrityksiltä kuin yksityishenkilöiltä.