Kansalaishankkeena tehty kappeli Varainhankinta ja tukeminen

Ekumeeninen taidekappeli on syntynyt kansalaishankkeena ja toimii ilman verotusoikeutta. Tukea tarvitaan jotta kappelin toiminta jatkuu ekumeenisessa hengessä vahvistaen kristittyjen välistä yhteyttä.

Tukea tarvitaan Taidekappeliin vapaaehtoiseksi

Taidekappeliin kaivataan uusia vapaaehtoisia kappelin esittelijöiksi, vahtimestariksi konsertteihin, pihatöihin, säestämään tilaisuuksia, iltahartauksia pitämään sekä päivystäjiksi viikonloppuisin palvelemaan kävijöitä. Voit myös ehdottaa, miten haluaisit osallistua.

Taidekappelin vapaaehtoistyön tekijät ovat tavallisia ihmisiä ja töihin riittävät tavalliset taidot. Tehtäviin tarjotaan perehdytys. Työrupeama vie keskimäärin noin 3-5 tuntia kerrallaan.

Kysy lisätietoja

Osallistuminen Varainhankinta ja kannatus

Ekumeeninen taidekappeli on syntynyt kansalaishankkeena ja toimii ilman verotusoikeutta. Vapaaehtoiset antavat suuren työpanoksen. Tarvitsemme tukeanne, jotta kappelin toiminta jatkuu ekumeenisessa hengessä vahvistaen kristittyjen välistä yhteyttä. Voitte osallistua taidekappelin toiminnan tukemiseen joko lahjoituksilla tai hankkimalla taidekappelin kannatustuotteita.

Tuki käytetään kappelin kunnossapitoon, lainojen hoitamiseen, käyttötalouteen ja yksilöityihin tarkoituksiin. Pienikin lahjoitus auttaa. Kiitos lahjoituksestanne.

Lahjoitukset

Pyhän Henrikin Kappelin Kannatusyhdistys ry
TOP FI80 5713 4520 0415 33

Yli 200 euron lahjoittajan nimi liitetään taidekappelissa sijaitsevaan lahjoittajien kunniatauluun.

Testamenttilahjoitus

Testamentti ilmaisee viimeisen tahdon. Testamentilla voitte varmistaa, että lahjanne menee teille tärkeään tarkoitukseen. Testamentin on täytettävä tietyt muotovaatimukset, jotta se olisi juridisesti pätevä. Siksi on hyvä kysyä neuvoja testamentin laatimiseen esimerkiksi oman pankin lakiasianneuvonnasta tai asianajotoimistosta. Halutessaan testementtilahjoittaja voi pysyä nimettömänä.

Merkkipäiväkeräys

Merkkipäiväkeräys on vaihtoehtoinen tapa juhlistaa esim. syntymäpäivää, eläkkeelle siirtymistä, yrityksen ja yhteisön juhlapäivää.

Pyydä ystävääsi tekemään lahjoitus Pyhän Henrikin Kappelin Kannatusyhdistykselle ja kirjoittamaan tilisiirron viestiin oma nimensä, sinun nimesi ja merkkipäiväsi. Esim. “Maija Meikäläinen / Matti Mallikas 60 v”. Merkkipäiväsi jälkeen saat halutessasi tiedon lahjoituksen kokonaissummasta ja lahjoittajista.

Kannatustuotteet

Taidekappelin pienoismalli

Parin kilon painoinen, noin 24 cm pitkä ja 8 cm leveä pienoismalli on vihreää pronssia kuten kappelin katto. Veistoksen on suunnitellut arkkitehti Matti Sanaksenaho lahjoituksena kappelille. Pienoismallin on valmistanut Taidevalu Jarmo Saarekas.

Hinta 1000 euroa

 

Pyhä kaunis kala -taidekirja

Taidekappelin poikkkeuksellisen rakennuksen suunnittelu- ja rakennusvaiheet kirjana. Kappelin tarinan kertovat arkkitehti Matti Sanaksenaho, idean isä Hannu Konola, rakentajat ja monet hanketta tukeneet tahot. Teoksen on toimittanut Kyllikki Krapinoja.

Hinta 20 euroa

Taide ja ekumenia tänään -kirja

Kirjassa esitellään Taidekappelin ja kahdeksan seurakunnan edustajien käsityksiä ekumeniasta ja taiteesta. Kirjan kuvamateriaalin on valmistanut Biofoto. Kirja on Kappelin Ladyjen lahja Taidekappelin Kannatusyhdistykselle.

Hinta 15 euroa

Taidekappelissa on lisäksi myynnissä useita muita tuotteita, mm. adresseja, kortteja, keramiikkaa sekä koruja. Kysy tarkempia tietoja ja saatavuuksia osoittesta taide.kappeli(at)gmail.com

Haluatko liittyä Kannatusyhdistyksen jäseneksi?

Kannatusyhdistyksen jäsenenä tuet taidekappelin toimintaa. Hakemuksen jäsenyydestä voit lähettää täyttämällä yhteystietosi oheiseen lomakkeeseen.

Jäsenmaksu on 20 euroa.

Mukana tukemassa

Kappelin suunnittelu- ja rakennuskustannukset katettiin lainarahalla. Varoja on saatu mm. Opetusministeriön jakamista veikkausvoittovaroista, Kirkkohallitukselta, Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymältä, Raision seurakunnalta, Suomen Metsäsäätiöltä ja Länsi-Suomen metsänomistajien liitolta sekä yli 300 muulta lahjoittajalta, niin yhteisöiltä, yrityksiltä kuin yksityishenkilöiltä.

 

Sivustoa tukemassa