Palvelut

KIRKOLLISET PALVELUT JA ESITTELYT

Toiminta ja palvelut

Taidekappelin tiloissa järjestetään kirkollisia kaste-, vihkimis- ja siunaustilaisuuksia sekä ekumeenisia hartaushetkiä.

Taidekappelin palvelut

Pienimuotoinen tarjoilu on mahdollista taidekappelissa. Yksityistilaisuuden voi järjestää taidenäyttelyn, konsertin tai hartaushetken yhteyteen. Ohjelma- ja tarjoilupakettiehdotuksia voi tiedustella puhelimitse tai sähköpostilla Taidekappelista.

Avioliittoon vihkiminen

Taidekappeli tarjoaa uniikin paikan avioliittoon vihkimiseen. Vihkipari varaa itse toimituksen suorittajat, papin, kanttorin ja mahdolliset muut ohjelman suorittajat. Kappelissa on laadukas Yamaha-flyygeli. Käytössä on myös sähköurut. Taidekappelin akustiikka on ainutlaatuinen.

Kaste

Kirkkovuoden mukaisten hartaus- ja juhlatilaisuuksien järjestämisen lisäksi Taidekappeli on käytettävissä kaste-, vihkimis- ja siunaustilaisuuksiin. Lisäksi kappelissa on säännöllisesti vaihtuvia taidenäyttelyitä, runo- ja lauluiltoja, konsertteja sekä henkilöstö- ja sukujuhlia.

Siunaus

Tilaisuudet järjestetään kunkin kirkkokunnan käytännön mukaisesti. Omaiset varaavat toimituksen suorittajat. Kappelissa on muistokynttilät,  virsikirjat ja arkkupeite. Kaipaus-arkkupeitteen käytöstä sovitaan varauksen yhteydessä. Arkkupeitteen ovat lahjoittaneet Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ry Turun Seudun Paikallisosasto ja tekstiilityönopettaja Sirkka-Liisa Fredriksson.

Ekumeeniset hartaudet, taidetilaisuudet ja ryhmät

Kirkkovuoden mukaisten hartaus- ja juhlatilaisuuksien Hartausten, taidetilaisuuksien ja ryhmien ohjelmallisten esittelyjen järjestelyt sovitaan tapahtumakohtaisesti.

Taidekappelin tilan käyttö

Tilavaraukset

puh. (02) 265 7777, 0440 550 370 (arkisin klo 11-15)
taide.kappeli@gmail.com

Varauksen peruutus tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen taide.kappeli(at)gmail.com

Taidekappelin tiloihin sopii noin 130 henkilöä (etukäteen sovittaessa max 200).

Kappelin korvauksista kuin myös hääkuvauksesta kappelissa sovitaan varauksen yhteydessä, samoin henkilökunnan paikallaolosta sekä työstä.

Peruutukset: Veloitus tilavuokrasta
90 vrk 0 %
90-31 vrk ennen 50 %
30-8 vrk ennen 75 %
7 vrk tai myöhemmin 100 %

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Käyttökorvaukset
(Koko hinnasto, klikkaa TÄSTÄ)

Konserttialk. 250 euroa
Vihkiminen350 euroa
Kaste100 euroa
Vihkiminen ja kaste350 euroa
Siunaus350 euroa
(Kirkkokuntiin kuulumattoman kristillinen siunaus 600 e)
Suuri juhlatilaisuusalk. 100 euroa/tunti
Harjoitus
1-4 h, aukioloajan ulkopuolella
100 euroa
Flyygeli
Konsertit
70 euroa

Ryhmävierailut

Hinnasto

Aukioloaikoina3 euroa / hlö
Muina aikoina sopimuksen mukaan4 euroa / hlö
Erikoispitkät opastukset5 euroa / hlö

Ryhmävierailuista toivotaan etukäteisvarausta.

PYHÄN KOSKETUS – Touch of the Sacred

Koskettava tutustuminen Taidekappeliin. Noin 45 minuuttia kestävän tilaisuuden aikana musiikkia ja tutustuminen taidenäyttelyyn.

Opastus (tarvittaessa myös englanniksi) + räätälöidyt ja ohjelmalliset opastukset 10 e/hlö. Pienimuotoinen tarjoilu (kahvi/tee/mehu + makea/suolainen)  mahdollista saada opastuksen yhteyteen. Sovittava erikseen varauksen yhteydessä.

Taidekappelin oppaat

Sinikka Hälli, Jukka Itäkylä, Hannele Kaitaranta, Mirjam Karila, Kaisa Konola, Eeva Källbacka, Maija Lipasti,  Hannele Mustonen, Pertti Mustonen, Anja Nurminen, Hanna Suomela, Tuuli Tuomi, Marja Uusiluoto-Raaska, Elise Wasén, Sinikka Åkerblom.