Päivä

06.08.2023
Päättynyt!

Aika

18:00

Toivo on timanttia – Petri Laaksosen kesäkonsertti

Eläköön elämä, Täällä Pohjantähden alla, Sata salamaa, Hyvää matkaa, In Memoriam, Toivo on timanttia, Reissulaulu, Älä elämää pelkää, Tahtoisin toivoa sinulle, Ota hänet vastaan, Rakastan tätä maata, Meren laulua kuuntelen, Oot voimani mun, Tein lasinkuultavan laulun, Olkoon ylläsi kirkas taivas, Hyvä tuuli, Tule rauhan Henki, Näet kauniimman maan, Loistakoon liekki, Särkyneille, Kaikkea hyvää, Hyvä voittaa…

Nämä sekä monet muut Petri Laaksosen poikkeuksellisen monipuolisen sävellystuotannon laulut ovat vuosien varrella tulleet tutuiksi laajalle yleisölle hänen levyiltään, konserteistaan, tv- ja radioesiintymisistään tai vaikkapa Tuomasmessun tai Mukulamessun kävijöille.

Tähän maailmanaikaan Petri haluaa virittää toivoa uudistuneella ohjelmistollaan.

Viime syksynä Petrin 60-vuotisjuhlavuoden merkeissä laulaja-säveltäjä julkaisi uuden Timanttia -nimisen levyn. Uudet laulut ovat saaneet innostuneen ja kiittävän vastaanoton, ja niiden vahvaa elämänuskoa välittävää viestiä, vanhempien rakastettujen kappaleidensa ohella haluaa Petri ihmisille laulaa eri puolilta maata. ”Toivo on timanttia”, kuuluttaa hän runoilijaystävänsä Anna-Mari Kaskisen tekstittämässä innostavassa laulussa!

Eletyn elämän ilot ja murheet sekä lähes kolme vuosikymmentä kestänyt esiintyvän artistin ura on tuonut tämän komeaäänisen ja helposti lähestyttävän laulajan otteisiin entistä syvempää ja vakuuttavampaa sävyä, josta lukuisat kuulijat ovat saaneet voimaantua.

”Hyvä voittaa, tiedän sen. Läpi maailman myrskyjen jaksat kulkee, kunhan uskot vaan. Et jää yksin milloinkaan”.

”Elämä – usko, toivo ja rakkaus, niistä on Petrin laulut tehty”.

Liput 20 euroa ovelta. Kappelin ladyjen kahvio. Myynnissä Petri Laaksosen Timanttia-levyjä.