Päivä

11.12.2022
Päättynyt!

Aika

17:00 - 19:00

Musta lammas: Meidän joulu

Meidän joulu on Musta lammas -kokoonpanon ensimmäinen joulukonsertti koskaan. Konsertin keskiössä ovat erilaiset tavat kokea joulunvietto, oli se sitten yhteisöllinen tai yksinäinen, perinteinen tai aivan uusi, riehakas tai rauhallinen – tai yhdistelmä näitä kaikkia. Mikä joulussa on tärkeää? Mitä joulu meille kullekin merkitsee? Näistä ajatuksista rakentuu Meidän joulu.

Elämyksellisessä konsertissa kuullaan rakastettuja joulusävelmiä ja uunituoretta kokoonpanon itse kirjoittamaa musiikkia. Musiikkia luodaan myös hetkessä improvisoiden, yleisöltä tulleiden tarinoiden ympärille.

Musta lammas on kahdestakymmenestäneljästä ammattimuusikosta koostuva ilmaisuvoimainen kuoro, joka groovaa ja soi tiukasti yhteen bändin tavoin. Ryhmän laulajia yhdistää halu tuoda korkeatasoisesti toteutettua rytmimusiikkia Suomen a cappella -kentälle. Kokoonpano on rakennettu eräänlaiseksi lauluyhtyeen ja kuoron hybridiksi, jonka kolmen laulajan bassosektio käyttää lähimikrofoneja niin harjoituksissa kuin konserteissakin. Mustaa lammasta johtaa Ida Olsonen.

Lisätietoja Musta lammas -kuorosta löydät täältä
www.facebook.com/mustalammasmusic
www.instagram.com/mustalammasmusic
https://www.mustalammaskuoro.fi/

Liput 17/10 € ovelta puoli tuntia ennen konsertin alkua.

Kuva: Tuomas Salo