Päivä

02. - 31.03.2024
Päättynyt!

Aika

Koko päivä

M M M M: Everything belongs

Avajaiset pe 1.3. klo 18, tervetuloa!

Näyttelyn teema ”Everything belongs” kertoo ihmisen luottamuksesta ja kunnioituksesta elämän kiertokulkuun, luonnon kiehtovaan ja kantavaan voimaan sekä suhteestamme elämän haurauteen ja samalla sen sitkeyteen.

Taiteilijaryhmää yhdistää tämä vahva ja utelias suhde luonnon ilmiöihin ja voimaan. Luonto, metsä, järvi- ja korpimaisemat ovat paikkoja, joissa koemme yhteyden meitä jokaista koskettavaan elämän mysteeriin.

Rohkea, kuriton, kokeileva ja kyseenalaistava suhde taiteelliseen työskentelyyn ja grafiikan menetelmiin innostaa meitä aina vain uusiin seikkailuihin.

Näyttelykokonaisuuden muodostavat neljän taiteilijan graafiset teokset Puupiirrosta, japaninpaperia, sumi-e- ja kasvipainotekniikoita, häviävää laattaa, reikien pistelyä, ompelua – monenlaista kokeellista grafiikkaa.

Taiteilijaryhmä M M M M on perustettu vuonna 2022 jäsenten opiskellessa YAMK-kuvataiteilijan tutkintoa Kankaanpään taidekoulussa. Ryhmällä on ollut Zen-makers-näyttely Galleria uusi Kipinässä 2023.

Maarit Lipsanen-Rogers on taidegraafikko, -terapeutti ja puupiirtäjä Porista. Meri Pauniaho on raumalainen taidegraafikko. Ritvamarja Rantala on puupiirtäjä, maalari ja keraamikko Tampereelta ja Mari Suso on kuvataiteilija Nokialta. Ryhmän jäseniä yhdistää kiinnostus taidegrafiikan loputtomiin variaatioihin. Kuitenkin jokaisella on oma uniikki tutkimuspolkunsa, ja tämä tuo hedelmällistä synergiaa sekä energiaa ryhmän yhteisiin pohdintoihin.

Yhteystiedot

mmmm.taiteilijaryhma@gmail.com

Maarit Lipsanen-Rogers p. 040 777 8626

Pyhän Henrikin ekumeeninen taidekappeli

Seiskarinkatu 35, Hirvensalo, Turku

Avoinna ti–ke ja pe 11–15, to 11–18.30, la–su 12–15

Toiminnanjohtaja Aira Kuvaja, p. 0440 550 370, taide.kappeli@gmail.com

Mari Suso: Kuulas syysaamu
Meri Pauniaho: Toivo
Marja Rantala: Katsokaa taivaan lintuja
Maarit Lipsanen-Rogers: Eikö sydämemme ollut meissä palava