Päivä

30.03.2024
Päättynyt!

Aika

18:00 - 19:30

Kevyttä klassista – Trio Vivan kevätkonsertti

Trio Vivaan kuuluu kaksi huilua ja viulu: Silvia Raia, Vitalia Antonova ja Alexandra Gribanova.

Konsertti sisältää kevyttä klassista ja monerneja hittejä, säveltäjinä Beeftink, Tchaikovsky, Haydn, Vivaldi ja Marano.

Silvia Raia on valmistunut vuosina 2017, 2019 ja 2020 Roomasta ja Frosinonesta Italiasta, huilunsoiton- sekä jazz- ja kamarimusiikin kursseista. Hän valmistui huilupedagogiksi vuonna 2023 Turun ammattikorkeakoulusta. Tällä hetkellä hän jatko-opiskelee samassa ammattikorkeakoulussa ylemmän korkeakoulututkinnon. Silvia rakastaa huilunsoiton ja musiikin opettamista sekä esiintymistä mm. kamarimusiikkikonserteissa. 

Vitalia Antonova valmistui huilunsoittajaksi ja huilunopettajaksi Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2022. Hän esiintyi Turun filharmonisen orkesterin kanssa Nuorten Solistien konsertissa vuonna 2018. Vitalia rakastaa kamarimusiikkikonserttien järjestämistä ja esiintymistä lavalla innostavassa hengessä. 

Alexandra Gribanova on syntynyt Almatyssa, Kazakstanissa, ja hän valmistui viulistiksi Moskovan taideakatemiasta. Nykyään Aleksandra opiskelee musiikkipedagogiikkaa Turun ammattikorkeakoulun taideakatemiassa. Hän esiintyy säännöllisesti soolotaiteilijana, kamariyhtyeen taiteilijana ja orkesterisoittajana. 

Liput 10 € ovelta.