Päivä

12.12.2021
Päättynyt!

Aika

17:00 - 18:00

”I Believe – Xmas” Elvis Gospel -konsertti KORONAPASSI

Taidekappelin illassa kuullaan Elviksen tunnetuksi tekemää gospelia,
konsertin nimikappale I Believe myös suomeksi ja iloisia joulusäveliä.

Inga Sulin (laulu)
Jimi Järvinen ( flyygeli, urut, harmonikka)
Alexi Juhanpelto (laulu, kitara)

In memoriam Olavi Virtanen 1961-2021, kirkkoherra, sateenkaaripappi, taksinkuljettaja, lintumies

Liput 20/15/10 e
Tuotto LSSY:n Sykerö-kerhon kautta syöpään sairastuneiden lasten ja heidän perheidensä tukemiseen.
* varaukset/lisätiedot: A&O, sihteeri riitta.virtanen@iki.fi / 040 7171310

KONSERTTIIN TULIJOIDEN ON ESITETTÄVÄ KORONAPASSI JA HENKILÖLLISYYSTODISTUS.

Inga Sulin on Tampereella asuva aktiivinen, ikivihreä laulaja ja näyttelijä, joka tulkitsee tunteikkaasti sekä klassista että kevyttä musiikkia, liedejä, tanssimusiikkia, jazzia, poppia, gospelia. Ingan uralta löytyy levytyksiä, filmi- ja tv-produktioita, kuten visailuohjelmia, mainosmusiikkia ja mm. elokuva Vodkaa, komisario Palmu, sekä tv-sarjat Vihreän kullan maa, Salatut elämät ja Uusi Päivä, jossa hän näytteli Aino Haavistoa (2010-2018).

Jimi Järvinen on lahjakas vaasalainen urkuri, joka aloitti urkujensoiton 8-vuotiaana ja teki kanttorinsijaisuuksia kirkoissa jo 11-vuotiaana. Ulkomaandebyttinsä hän soitti 15-vuotiaana Espanjassa Almudenan katedraalissa Madridissa. Jimi on opiskellut mm. Pariisissa, jossa soittimena ovat olleet Notre Damen katedraaliurut. Suomessa Jimi konsertoi mm. Kalevi Kiviniemen kanssa.

Alexi Juhanpelto on turkulaissyntyinen kanttori, joka asuu nyt Virroilla. Hän on ravistellut ja uudistanut kirkon musiikkielämää monilla dekonstruktiivisesti aikaansa edellä olevilla, ennakkoluulottomilla produktioilla, esim. Teknomessu Vaasassa, ja kanssaan The Men in Sin -house band kirkkofestivaali Vox Elevato, Syntisen Miehen Kitaramessu, sekä Elvis- ja Juice-konsertit – paljon ennen kuin näistä tuli kirkossa hyväksyttyä valtavirtaa. Alexi tunnetaan Elvis-gospelin vahvana tulkitsijana, jonka sielukkaassa baritonissa soivat valot ja varjot, tuska ja toivo, usko ja rakkaus.

Konsertin toteuttajina, mahdollistajina ja tukijoina
A&O
LSSY – Lounais-Suomen Syöpäyhdistys
KEA – Elvis Presley Finland King Elvis Association KEA
LähiTapiola Etelärannikko
Jazz Cafe Axo
Pyhän Henrikin ekumeeninen taidekappeli

Kanttori Alexi Juhanpelto & kirkkoherra Olavi Ola Virtanen olivat työtoverit ja ystävät lähes parinkymmenen vuoden ajalta. Inga Sulin on Olan serkku ja Jimi Järvinen on Alexin poika.
Ryhmä A&O, alpha et omega, esiintyy Olan muistoa kunnioittaen.