26.6. – 1.11. TAIDEKAPPELIN NÄYTTELYHAKU

Pyhän Henrikin ekumeeninen taidekappeli Turussa on yksityisen yhdistyksen omistama ja ylläpitämä sakraalirakennus meren tuntumassa, Hirvensalon saarella. Taidekappeli on palkitun ja puhuttelevan arkkitehtuurinsa ansiosta erittäin suosittu tutustumiskohde sekä suomalaisten keskuudessa että kansainvälisesti. Taidekappelissa järjestetään kirkollisten tapahtumien lisäksi konsertteja, näyttelyitä, juhlia ja yksityistilaisuuksia. Taidekappelin keskiosa toimii vaihtuvien taidenäyttelyiden galleriana. Galleriatila on noin 9 x 7 metriä, mutta teoksia on mahdollista asetella myös muuhun kappelitilaan.

Näyttelyaika on yleensä vähintään 4 viikkoa ja näyttelyvuokra on 250 euroa viikolta. Näyttelyvuokraan sisältyy mm. ripustus- ja purkuapu, kutsujen ja julisteiden jakaminen, näyttelyn sähköinen markkinointi ja valvonta. Myyntiprovisio on 25 %. Seuraavat vapaat näyttelyajat vuonna 2019 ovat lokakuusta joulukuuhun. Varauksia vuodelle 2020 on jo mahdollista tehdä.

Hakemuksessa on hyvä olla mukana cv, näyttelysuunnitelma ja aikataulutoive.  Lisätietoja: taide.kappeli@gmail.com, 02 2657 777.